Building Holland 2018

Thema's Building Holland 2018

De hoofdthema’s van Building Holland 2018 zijn Leisure & RetailLogistiek VastgoedWoningenScholenKantoren en Zorgvastgoed. Bijzonder actuele thema’s met grote maatschappelijke opgaven voor zowel de vraag- als de aanbodzijde van de markt. Topsprekers staan gedurende het driedaagse evenement klaar om deelnemers van inspiratie te voorzien over deze onderwerpen. 15.000 beslissers zijn aanwezig om de uitdagingen binnen deze onderwerpen concreet in te vullen.

Thema's Building Holland 2017

Wilt u meer weten over één van onze hoofdthema's?

Bekijk dan nu onze thema pagina's en/of download de inhoudelijke whitepaper. Wij wensen u veel leesplezier en zien u graag op Building Holland 2017 in de RAI Amsterdam.

 Leisure & Retail Logistiek vastgoed   Woningen
 Scholen Kantoren   Zorgvastgoed

De subthema’s van Building Holland 2018 zijn Circulair bouwen, Renovatie & Transformatie, Duurzame Woningbouw, Smart Buildings, Duurzame Energie, Conceptueel Bouwen, Financiering, Contracting, BIM, Gebiedsontwikkeling, Nul-op-de-meter, BENG.

Op de hoogte blijven van bovenstaande thematieken? 

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en informatie ontvangen over bovenstaande thematieken, meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland. 

Aanmelden  

Terug naar boven