Thema Scholen

Thema Scholen

De hoofdthema’s van Building Holland 2018 zijn Leisure & Retail, Logistiek Vastgoed, Woningen, Scholen, Kantoren en Zorgvastgoed. Bijzonder actuele thema’s met grote maatschappelijke opgaven voor zowel de vraag- als de aanbodzijde van de markt.

Topsprekers staan gedurende het driedaagse evenement klaar om deelnemers van inspiratie te voorzien over deze onderwerpen. 15.000 beslissers zijn aanwezig om de uitdagingen binnen deze onderwerpen concreet in te vullen.

Scholen

SEO: Thema Scholen

Een van de zes onderwerpen ofwel vastgoedtyperingen die aan bod komt tijdens Building Holland 2018 is Scholen. Nog altijd kunnen we spreken van een ondermaats binnenklimaat in een groot deel van het Nederlandse onderwijsvastgoed. Schoolbesturen staan voor een interessante opgave, omdat zij met een gezond gebouw de arbeidsproductiviteit en het ziekteverzuim van zowel leerlingen als docenten kunnen beïnvloeden.

Gratis Whitepaper: Roadmap: van initiatief- tot realisatiefase

Download onze gratis whitepaper en ontdek waar uw kansen liggen voor het verduurzamen van uw onderwijsvastgoed.

Gratis whitepapers

In dit whitepaper staat o.a. een praktisch stappenplan, zodat u voldoet aan de wet- en regelgeving, voorbeelden van anderen, voor een betere route naar verduurzaming en in één oogopslag alle alternatieven voor de beste keuze. Dit whitepaper is onafhankelijk samengesteld.

Download de gratis whitepaper


Primaire processen

Tegelijkertijd zijn besturen dag in dag uit aan de slag om ‘de winkel draaiende te houden’. Vooral de primaire processen zijn van belang, waardoor de toekomst van de organisatie en de gebouwgebruikers mogelijk onderbelicht is. Om die reden zijn er steeds meer initiatieven en adviesorganisaties die scholen ontzorgen om te verduurzamen zonder kopzorgen, terwijl de school te allen tijde open kan blijven.


Lees meer over de andere thema’s van Building Holland 2018:

Video’s over Scholen

Bezoek het Building Holland YouTube-kanaal en bekijk video’s over de verduurzaming van schoolvastgoed.

Naar het overzicht met thema's op Building Holland

Terug naar boven