Kennismakingssessie NOM-keur

Op donderdag 24 maart 2016 biedt Building Holland podium aan een kennismakingssessie met de NOM-Keur (het ontwikkeltraject voor het Nul op de Meter-Keurmerk): een methode die zorg draagt voor kwaliteitsborging van Nul op de Meter-producten voor nieuwbouwwoningen en verbouwingen.

Deze kennismakingssessie NOM-Keur, georganiseerd door de Stroomversnelling, vindt plaats van 10:00 uur tot 11:50 uur in zaal E107 en wordt daarna vervolgt op het hoofdpodium van Building Holland. Genodigden zijn aanbieders van NOM-ontwerpen die versie 0.1 op het ontwerp succesvol hebben afgerond, aanbieders die interesse hebben in het NOM-Keur, woningcorporaties, en afgevaardigden van belangrijke stakeholders. 

Nul op de Meter is in korte tijd een begrip geworden in de bouwsector. Het doel van de leden van Stroomversnelling is om ervoor te zorgen dat wie Nul op de Meter claimt, ook daadwerkelijk de beoogde kwaliteit levert. Nu er een eerste versie, de 0.1-versie, van een maatlat langs ontwerpen van aanbieders is gehouden, is het moment aangebroken om deze eerste tussenstap in het ontwikkeltraject te delen. 

Gebruik deze gelegenheid om kennis te maken met de opzet en het ontwikkeltraject voor het NOM-Keur, met versie 0.1 die gaat over NOM-Keur op het ontwerp en met de eerste aanbieders die op grond hiervan NOM-Keur hebben op hun ontwerp. Wij bieden u het volgende programma:

Ruimte E107

  • 10.00 – 10.30 uur           Expositie van aanbieders met NOM-Keur 0.1-producten
  • 10.30 – 10.50 uur           Presentatie van opzet en plan NOM-Keur
  • 10.50 – 11.35 uur           Korte kennismakingsgesprekken met aanbieders
  • 11.35 – 11.50 uur           Afronding

Hoofdpodium

12.00. – 12.20 uur          Officiële start NOM-Keur

Interesse? U kunt zich kosteloos inschrijven voor de bijeenkomst middels onderstaande link (of hetregistratieformulier van Building Holland, geef dan in het laatste overzicht van uw inschrijving aan dat u dit seminar wilt bijwonen).
Bent u al geregistreerd voor Building Holland? Zoek dan uw emailbevestiging op en klik onderaan op de knop 'gegevens aanpassen' om u in te schrijven voor Side Events (en Business Meetings).

Schrijf u direct in voor gratis toegang! >>

Terug naar boven