Ecologische verfproductie met grafeen

Ecologische verfproductie met grafeen

Building Holland-partner Graphenstone ontvangt als eerste verffabrikant ter wereld een Cradle to Cradle gold certificering.

De verfproducent scoorde hoog met interieur- en exterieurverf en ‘filler’, oftewel de hechtingsprimer. De doelstelling van de organisatie is om te participeren in de ontwikkeling van een duurzame gebouwde omgeving.

Ecologisch met grafeen

Uniek aan Graphenstone is dat het de eerste fabrikant ter wereld is die verf, coatings, mortels, kleef- en isolerende materialen op een ecologische manier maakt met grafeen. De organisatie werkt op nanoschaal, wat hen in staat stelt om meer hardheid, weerstand en elasticiteit te verkrijgen dan een gewone coating.

De producten van Graphenstone verminderen de uitstoot van CO2 en de recycling van niet-gebruikte grondstoffen. Andere elementen zijn een verbetering van luchtkwaliteit in gesloten ruimtes, limitering van aandoeningen die voortkomen uit het sick building syndroom en preventie van schimmels, zwammen en bacteriën.

Graphenstone is partner van Building Holland 2016. U vindt de organisatie op stand 09.078. Meer informatie over Graphenstone vindt u op de partnerpagina op Buildingholland.nl.

permalink


Building Holland is hét driedaagse innovatie en inspirerende netwerkevent voor de bouw- en vastgoed sector. Building Holland vindt jaarlijks plaats in de RAI Amsterdam. Ruim 12.000 bezoekers en 150 partners komen samen voor een inhoudelijk programma met topsprekers en ontmoeten elkaar om kennis te delen, te netwerken en zaken te doen. De volgende editie van Building Holland zal plaats vinden van 11 t/m 13 april 2017! Bestel nu uw gratis kaart.


Terug naar boven