Schöck Nederland BV

Stand: 10.050 Plattegrond

Schöck Nederland b.v.

Schöck Nederland b.v. is gespecialiseerd in de ontwikkeling, engineering, advisering en verkoop van oplossingen op het gebied van thermische onderbrekingen, wapeningstechniek en verankeringssystemen.

Met onze producten leveren wij een belangrijke bijdrage aan duurzame en energiezuinige bouw. Door innovatie en optimalisatie bieden wij hoogwaardige productoplossingen die voldoen aan de eisen en wensen van nu en later. Op basis van onze jarenlange (internationale) ervaring en productportfolio is Schöck de betrouwbare en deskundige bouwpartner op het gebied van thermische verankeringen in de gebouwschil.

Ons credo: Eenvoudig beter bouwen met Schöck Technologie

Thermische onderbrekingen

Met de bewezen Schöck Isokorf® technologie bieden wij de beste thermische onderbreking voor de bevestiging van uitkragende bouwdelen. Bij nieuwbouw en renovatie worden thermische bruggen voorkomen en het warmteverlies geminimaliseerd. De nieuwe generatie Isokorf® XT (120mm isolatiedikte) biedt nu al de mogelijkheid om te ontwerpen met de EPC van 2020. Met het innovatieve Schöck IDock® systeem worden daarnaast bouwdelen achteraf verankerd: een revolutionaire bouwoplossing.

Glasvezelcomposiet

De isolatie-eisen aan de gevel nemen steeds verder toe en daarmee ook het belang van hoogwaardig gevelverankering. Schöck Combar® glasvezelcomposiet bewijst zich al jaren als wapening in beton en sandwichwandverankering. De hoogwaardige thermisch isolerende materiaaleigenschappen bieden een solide basis voor vernieuwende en energiezuinige toepassingen.

Kom meer te weten over Schöck en onze producten:

Website: www.schock.nl
Twitter: @SchockNL
LinkedIn: Schöck Nederland b.v.

Innovaties Schöck Nederland BV

Social Media

Twitter   Linkedin   

« Naar het overzicht

Terug naar boven