Reynaers BV

Stand: 10.040 Plattegrond

Reynaers Aluminium ontwikkelt en verkoopt innovatieve en duurzame aluminium systemen voor ramen, deuren, schuif- en vouwdeuren, vliesgevels, zonwering, serres en tuinkamers. Reynaers is gedreven door duurzaamheid en toont de bereidheid om verantwoordelijkheid voor het milieu te nemen.

Standaard producten en projectoplossingen
Naast een breed assortiment standaard oplossingen ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor alle marktsectoren. Van residentiële tot commerciële en industriële projecten. Onze kwalitatief hoogwaardige systemen voldoen aan de strengste eisen wat betreft comfort, veiligheid, architectonisch ontwerp en duurzaamheid. Reynaers is niet alleen een leverancier, maar ook een waardevolle partner voor architecten, gevelbouwers, projectontwikkelaars, investeerders en eindgebruikers.

Opgericht in 1965, telt Reynaers momenteel meer dan 1.600 werknemers in 40 landen wereldwijd en export naar meer dan 70 landen over vijf continenten.

100 % recyclebaar
In materiaal, producten en samenwerking in de bouwkolom speelt duurzaamheid voor Reynaers een belangrijke rol.

Aluminium is 100 % recyclebaar zonder kwaliteitsverlies. Ook garantie voor het hergebruik van het aluminium van bijvoorbeeld ramen uit een bestaand gebouw, tot nieuwe aluminium ramen behoort tot de mogelijkheden. Reynaers combineert dit met systemen met uitstekende technische prestaties op het gebied van o.a. isolatie en inbraak- en brandwerendheid.

 

Reynaers is uw partner voor duurzame oplossingen in de bouw. Together for better.

Meer weten?

Kijk op www.reynaers.nl voor meer informatie of bel +31 (0) 492 – 56 10 20.

« Naar het overzicht

Terug naar boven