GEZE Benelux B.V

Stand: 10.055c Plattegrond

Beweging door techniek

GEZE GmbH behoort wereldwijd tot de meest succesvolle ontwikkelaars en producenten van bouwsystemen voor deur-, raam- en beveiligingstechniek. GEZE biedt een omvangrijk palet aan producten op het gebied van automatische deursystemen en deurtechniekglassystemen, rook- en warmteafvoerinstallaties (RWA), beveiligingssystemen en raam- en ventilatietechniek.

Als marktleider op het gebied van innovatie en design ontwikkelen, produceren en verkopen wij als onafhankelijke familieonderneming hoogwaardige technologie. Met toekomstbepalende ontwikkelingen hebben wij daardoor een stempel gedrukt op de markt voor gebouwtechniek. De drijvende kracht achter deze continue ontwikkelingen is ons eigen technologiecentrum, gevestigd in Leonberg te Duitsland.  

Dankzij de hoogste kwaliteitsstandaard leveren GEZE-producten wereldwijd een bijdrage aan innovatieve gebouwen en zorgen op deze manier voor comfort en veiligheid in de gebouwtechniek. GEZE-deurdrangers en automatische deursystemen behoren tot de bekendste ter wereld. Dagelijks genieten miljoenen mensen van het vanzelfsprekende comfort van deze automatische deursystemen van GEZE. Ook de op maat gemaakte en project specifieke constructies, zoals tourniquets of volledig glazen systemen worden geproduceerd door onze eigen dochtermaatschappij.

Ook ontwikkelen wij continu hulpmiddelen om onze klanten te ontzorgen. Zo hebben wij voor onder andere architecten en aannemers GEZE BIM software plugin voor Revit en ArchiCat ontwikkeld. Op onze stand vertellen onze collega’s u hier graag meer over.

Wij zien u graag op stand 10.055C

GEZE Benelux

Steenoven 36

5626 DK Eindhoven

Tel: 040 - 262 90 80

W: www.geze.nl

E: benelux.nl@geze.com

« Naar het overzicht

Terug naar boven