De Vries en Verburg B.V.

Stand: 11.005 Plattegrond

De Vries en Verburg
Het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van uiteenlopende bouwprojecten is de core business van De Vries en Verburg. Zij richt zich op utiliteitsbouw, in de zorgsector , onderwijs, bedrijfspanden en kantoren. Maar ook woningbouw, maatschappelijke en overheidsgebouwen en industrie. Full service vanaf planontwikkeling, de realisatie en complete service & meerjarig onderhoud.

Kennis en daadkracht
Bij De Vries en Verburg werken circa 180 mensen. Zij onderscheiden zich door met hun vakkennis en gedrevenheid onder alle omstandigheden een kwalitatief hoogstaand product te realiseren. De Vries en Verburg stelt hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu en is een maarschappelijk betrokken bouwpartner.

Duurzaamheid
De Vries en Verburg stimuleert duurzaamheid in de projecten die zij zelf ontwikkelt en die zij realiseert in Bouwteam en Design&Build.

Van huis uit is De Vries en Verburg zich bewust van het belang van duurzame bedrijfsvoering, vanuit het oogpunt van rentmeesterschap en een brede maatschappelijke verantwoordelijkheid. In 2012 werd dat concreet zichtbaar gemaakt door de certificering van het managementsysteem volgens de MVO Prestatieladder, niveau 3.

Website:    www.devriesverburg.nl

« Naar het overzicht

Terug naar boven