CESnederland B.V.

Stand: 10.023 Plattegrond

CESnederland

Bij CESnederland, specialist in mechanische en elektronische sluitsystemen onderdeel van het Duitse moederbedrijf CES, staat veiligheid voorop.  Wij leveren een combinatie van gebruiksvriendelijke en veilige systemen van sleutels, sloten en cilinders.  Waarbij de klant
centraal staat en onze medewerkers met hun liefde voor hun vak, bewogenheid en uiteraard hun specialisme het verschil maken.

Tijdens Building Holland presenteren wij onze laatste ontwikkelingen.

 

Elektronische systemen 

Met de introductie van een tweetal CES OMEGA FLEX beslagen is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan. Onze CES OMEGA FLEX productfamilie, waarin bijvoorbeeld ook een aantal een aantal elektronische cilinders is opgenomen, is eindelijk compleet.

Het elektronisch beslag is niet alleen betrouwbaar, functioneel en veilig, maar ook eenvoudig te installeren én mooi. Naast alle normeringen waaraan het beslag moet voldoen, is veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid.

Het beslag heeft alles aan op boord op het gebied van communicatie: online, offline en virtueel online.

Ons OMEGA FLEX beslag is ontwikkeld voor en door de praktijk!

www.omegaflex.nl

 

CESeasy®

Op dit moment kent de extramurale zorg in Nederland een aantal uitdagingen. Denk aan onveilige sleutelkluisjes, grote sleutelbossen en minimale flexibiliteit. Met het CESeasy® concept hebben wij een veilig, gebruiksvriendelijk, professioneel en flexibel toegangsverleningsconcept ontwikkeld waarbij met een elektronische motorcilinder de deur kan worden ver- en  ontgrendeld.

De cilinder kan eenvoudig en zonder bouwkundige aanpassingen, aan de binnenzijde van de deur  geplaatst worden.

Door middel van een smartphone kan de zorgverlener toegang krijgen tot de woning. De bewoner kan zijn/haar vertrouwde sleutel blijven gebruiken.

De CESeasy® productfamilie heeft voor elke deur een oplossing.

www.ceseasy.nl

« Naar het overzicht

Terug naar boven