Carlisle Construction Materials

Stand: 11.038 Plattegrond

Carlisle® Construction Materials B.V. in Kampen  is verantwoordelijk voor de productie en verkoop van een groot scala aan EPDM-rubber producten. 

CCM B.V. is Europa’s eerste producent van EPDM rubber folie, voor o.m. dak- en gevelbekleding. Deze EPDM dakbedekking wordt wereldwijd verkocht onder de merknamen HERTALAN® en RESITRIX®. Naast deze productgroepen produceert CCM B.V. tevens HARDCAST® tapes, ECOLAN vijverfolie, technische rubber producten, biogas membranen en speciale compounds voor de rubber industrie. 

Carlisle® Construction Materials Europe  heeft in Europa meerdere vestigingen: Nederland [Kampen], Duitsland [Hamburg en Waltershausen], Roemenië [Baia Mare] en Engeland [Mansfield].

Carlisle® Construction Materials NL
CCM NL is verantwoordelijk voor de verkoop van de merken HERTALAN® en RESITRIX®, voor de Nederlandse markt. CCM NL is van ontwerp tot en met uitvoering in de markt aanwezig en adviseert opdrachtgevers, architecten en haar eigen relaties over de beste toepassing van haar producten. Daarnaast maken wij bouwfysische berekeningen en berekeningen ter bepaling van de windbelasting op daken en/of gevels. Verder verzorgen wij trainingen en lezingen voor alle marktpartijen in haar trainings- en communicatiecentrum Carlisle Academy.

 

 

PRODUCTGROEP HERTALAN®
De producten uit de productgroep HERTALAN® worden hoofdzakelijk toegepast in dak-, gevel-  en vochtkerende constructies. Er zijn ook andere inzetgebieden zoals vijvertoepassingen, bekleding van biogasinstallaties en (blus)water bassins.  Het assortiment van HERTALAN® bestaat uit de producten hertalan easy cover, hertalan easy cover FR, hertalan easy weld, hertalan S EPDM stroken en hertaled.

 

PRODUCTGROEP RESITRIX®
De producten uit de productgroep RESITRIX® worden tevens  toegepast in dak-, gevel-  en vochtkerende constructies.  Het assortiment van RESITRIX® bestaat uit de producten RESITRIX® SK Partial Bond,  RESITRIX® SK W Full Bond, RESITRIX® MB, RESITRIX® SR, RESITRIX® ESK en RESITRIX® CL. Daarnaast levert CCM een hoogkwalitatieve aluminium dampremmer ALUTRIX®.

Nieuws Carlisle Construction Materials

« Naar het overzicht

Terug naar boven