StralendWARM

Stand: 11.021 Plattegrond

StralendWarm

De warme lentestralen van de voorjaarszon, iedere lange winter verlangen we er naar. Thuiskomen en de kilte verjagen door de thermostaat wat hoger te zetten wenst iedere Nederlander. Behaaglijkheid willen we zelf regelen en verwarmd worden door snel beschikbare stralingswarmte. Dat kan met het 100% klimaatconcept StralendWarm!

StralendWarm is het woningconcept voor nieuwbouw en renovatie. Het kan worden toegepast als All Electric oplossing of als hybride in combinatie met ieder merk hr-ketel.

StralendWarm is de motor onder de motorkap van uw woningen, ventileert, verwarmt en levert warm tapwater. StalendWarm is anders dan ieder ander concept en elke andere combinatie en levert de allerhoogste energieprestatie.

De opwekker is een warmtewin plus systeem. Het wint niet alleen warmte uit ventilatielucht maar ook uit toegevoegde buitenlucht, een Warmte Winnaar dus. De gewonnen warmte wordt met de warmtepomp opgewaardeerd naar hogere temperaturen en daar waar de bewoner het wenst afgegeven aan de warmtestralende Eco radiatoren. De Eco radiator verwarmt niet alleen de woning maar ook de onzichtbaar en gefilterde binnenkomende verse lucht. Geen koudeval en tocht door raamroosters maar altijd aanwezige gezonde en voorverwarmde verse lucht. Bovendien geeft het ook nog een betere energieprestatie dan WTW balansventilatie.

StralendWarm is speciaal ontwikkeld voor projecten waarbij de bewoner centraal staat. Zij die wanneer dat wenselijk is, willen draaien aan de thermostaat. Zij die dezelfde temperatuurwaarde niet altijd comfortabel vinden maar wel zuinig om willen gaan met energie.

StralendWarm is een systeemoplossing voor de woningbouw van:

Inventum Technologies

Movair

Henrad/Stelrad

« Naar het overzicht

Terug naar boven