Nieman Groep BV

Stand: 11.072c Plattegrond

De Nieman Groep creëert samen met haar opdrachtgevers duurzame gebouwen waarin mensen veilig, gezond en comfortabel wonen, werken en recreëren.

Wij zijn staan bekend om onze actuele kennis van bouwfysica, bouwtechniek en bouwregelgeving. We adviseren u graag over installaties, gevels en daken, bouwmanagement en beleid voor energie, duurzaamheid en beheer. Ook staan wij u bij met juridisch bouwadvies.

Nieman past haar kennis integraal toe, als verbindende factor tussen de verschillende ontwerpdisciplines, van concept tot realisatie. Wij maken ons vooral sterk voor de ‘maakbaarheid’ van (bouwfysische) concepten, dat wil zeggen de praktische uitvoerbaarheid ervan. Hierdoor leveren wij een meerwaarde aan uw project.

De bouw is aan het veranderen. De focus verschuift van ‘het verkrijgen van een vergunning’ naar ‘het kunnen aantonen dat het project de vooraf overeengekomen kwaliteit heeft’, kortom het ‘as built-principe’. Dat vraagt om een andere benadering van het ontwerp- en bouwproces. Het draait daarbij steeds meer om het beheersen van risico’s om faalkosten te reduceren en klanttevredenheid te verhogen. Onze opdrachtgevers waarderen dat de Nieman Groep in deze ontwikkelingen in de frontlinie staat.

Actuele ontwikkelingen

Graag informeren wij u over actuele ontwikkelingen met betrekking tot energieneutraliteit en circulaire economie. Bespreken onze ervaringen met Nul-op-de-Meter projecten en kunnen u alles vertellen over BENG (Bijna-Energie-Neutrale-Gebouwen) in woning- en utiliteitsbouw.  Ook delen wij graag onze visie over de toekomst van de bouw met u.

De Nieman Groep opereert landelijk vanuit onze vestigingen in Utrecht en Zwolle. Voor meer informatie kijkt u www.nieman.nl

TVVL Kennisboulevard!

Dit jaar maken wij deel uit van de TVVL Kennisboulevard samen met TVVL en haar Kennispartners. U vindt de TVVL Kennisboulevard in Hal 11 naast de Creatio stage.

Wij ontmoeten u graag!

Nieuws Nieman Groep BV

Innovaties Nieman Groep BV

Social Media

Twitter   

« Naar het overzicht

Terug naar boven