Building Holland Xperience Tour.

De Building Holland Xperience Tour is een gepersonaliseerde route over de beursvloer voor bezoekers. De route wordt uitgestippeld op basis van de persoonlijke themavoorkeuren van bezoekers en leidt hen langs stands, podia en de Innovation Boulevard. Binnen de volgende 6 thema’s worden innovaties en concepten tastbaar gemaakt:

Innovation Boulevard

Op de Innovation Boulevard in hal 10 (onderdeel van de Xperience Tour) worden alle innovatieconcepten, - producten en –diensten van Platina, Gouden en Zilveren partners gebundeld op sokkels gepresenteerd. Ziet u iets interessants? Dan kunt u direct in contact komen met de betreffende organisatie. Naast de beschrijving van de innovaties vindt u het standnummer en kunt u de diepte ingaan met de verantwoordelijke mensen.

Suggesties voor programmabezoek

Om u te inspireren en te informeren zijn er diverse keynotes, marketvisions en workshops bij te wonen op de drie podia verdeeld over de beursvloer, deze hebben elk een eigen programma waar u kennis en inspiratie kunt opdoen. Daarnaast worden er Businessmeetings georganiseerd op stands en centrale plaatsen op de beursvloer, deze zijn voor u toegankelijk op inschrijving (inschrijflink volgt later).

Uw persoonlijke Xperience Tour

Registreer u direct voor een gratis toegang en geef aan in welke thematieken u geïnteresseerd bent. De organisatie zal voor u een persoonlijke Xperience Tour samenstellen, die langs de Building Holland Innovation Boulevard en standhouders leidt die aansluiten bij de door u geselecteerde thema’s. Tevens zullen wij u een suggestie doen welke sprekers voor u interessant zijn. Met deze Xperience Tour kunt u, als bezoeker, doelgerichter de beursvloer overgaan, op zoek naar de standhouders die voor u de juiste kennis en oplossingen hebben.

Gratis toegang

 

Terug naar boven