Wie is pepper?

PEPPER, dé opdrachtgever van de toekomst!

Wie is pepper?

De Building Holland familie van koplopers (haar partners), krijgt dit jaar een gezicht. Robot Pepper staat voor innovatie, technologische verandering, automatisering, productie via 3D-printing en het ontstaan van meer online diensten. Technologische veranderingen hebben veel invloed op de bouw- en vastgoedsector. En échte koplopers omarmen deze veranderingen en adopteren nieuwe technologieën in plaats van ze af te stoten.

Pepper is de opdrachtgever van de toekomst! Doordat Pepper symbool staat voor technologische (en maatschappelijke) veranderingen in de sector, is hij in staat alle ketenpartners samen te brengen rondom een aantal belangrijke thema’s als Zorgvastgoed, Leisure & Retail, Logistiek vastgoed, Scholen, Woningen, Kantoren. Wilt u naar aanloop van Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en informatie ontvangen over bovenstaande thematieken meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Er zijn diverse doelstellingen voor Pepper gedurende Building Holland 2017. Zo wordt de verbinding tussen koplopers in de bouw- en vastgoedsector gelegd. Deze verbinding komt tot stand op basis van de zes thema’s: Woningen, Zorgvastgoed, Scholen, Logistiek Vastgoed, Kantoren en Leisure & Retail.

Wilt u meer lezen over onze ervaring met Pepper? Lees dan de Behind the scenes blog hier!


Waarvoor staat Pepper?

Pepper staat voor innovatie, technologische verandering, automatisering, productie via 3D-printing en het ontstaan van meer online diensten. Koplopers in de bouw- en vastgoedsector werken hard om deze uitdagingen het hoofd te bieden en kunnen zich vinden in dit gedachtegoed.
Wie is pepper?

Meet & Greet Pepper

Pepper zal uiteraard ook tijdens Building Holland 2017 aanwezig zijn. Gedurende het event is er de mogelijkheid om Pepper te ontmoeten. Dit kan op alle drie de dagen, op verschillende tijdstippen. U kunt Pepper ontmoeten bij de Meet & Greet stand, waar u samen met Pepper op de foto kunt gaan. Ook kunt u meedoen aan een leuke winactie. De tijden dat Pepper aanwezig zal zijn, zijn als volgt:

 

Dinsdag 11 april: 14.30 - 15.30 uur  

 

Woensdag 12 april: 12.30 - 13.30 uur & 14.30 - 15.30 uur  

 

Donderdag 13 april: 12.00 - 14.00  

 


#MeetPepper actie

Stap 1: Maak een selfie of een video met Pepper
Stap 2: Post de foto of video op social media met #meetpepper
Stap 3: Verzamel de meeste likes en wordt de winnaar van de #MeetPepper actie*

*De winnaar wordt 21 april 2017 persoonlijk op de hoogte gesteld.

Actievoorwaarden  

Bestel nu uw gratis kaarten voor Building Holland

 

Bestellen  

De robot Pepper is te zien op ons event Building Holland “Re-building the Future”. Pepper is de gezelschapsrobot ontwikkeld door Aldebaran Robotics, onderdeel van het Japanse Softbank Group Corp. Pepper is het broertje van de wereldberoemde NAO. Pepper is helemaal ontworpen en gebouwd om te communiceren met mensen. Voor meer informatie over Pepper verwijzen wij naar de website.

Terug naar boven