Wat is Building Holland?

Building Holland is hét driedaagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector. Building Holland vindt jaarlijks plaats in de RAI Amsterdam. Ruim 15.000 bezoekers en 230 partners komen samen en ontmoeten elkaar om kennis te delen, te netwerken en zaken te doen. De volgende editie van Building Holland zal plaats vinden van 17 t/m 19 april 2018!

Beursorganisator Duurzaam Gebouwd weet dankzij haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. De missie is om ketensamenwerking en kwaliteit in de bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen door middel van drie concrete stappen: communiceren, activeren en verbinden. De voorwaarden om aan deze eisen te kunnen voldoen zijn kennisdelen en netwerken om te komen tot innovatieve business opportunities. Zo komt ketensamenwerking tot stand en kunnen partijen door samen te werken, baanbrekende innovaties verwezenlijken.


Building Holland

Inspirerend netwerkevent - Inhoudelijk programma met topsprekers - Toonaangevend participantennetwerk


(Re)Building the future

Building Holland stond ook in 2017 in het teken van innovatie en vernieuwing. Dit is wat we samenvatten als (Re)Building the Future: samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen in samenwerking met baanbrekende innovatieve partijen binnen de bouw en vastgoed. (Re)Building the Future is een oproep gericht op de bouw- en vastgoedsector om – rekening houdend met de toekomst – in te spelen op een sterk veranderende markt en dit zo duurzaam en innovatief mogelijk te doen.

Daarbij samenwerkend met de meest toonaangevende ketenpartners zodat er niet alleen productinnovaties ontstaan maar ook processen worden geoptimaliseerd. Marktpartijen worden met (Re)Building the Future uitgedaagd om verder te kijken dan hun eigen organisatie en bijbehorende processen en actief samen te werken met ketenpartners om oude werkwijzen en business cases te doorbreken. Meer visie op de lange termijn waarbij er samen waarde wordt gecreëerd in een totaalconcept waarbij wordt uitgegaan van de gebruiker!

Building Europe

Inmiddels begint Building Holland uit te groeien tot Europese hotspot voor de bouw- en vastgoedsector. Nederland is internationaal koploper op het gebied van duurzaam bouwen en daar mogen we trots op zijn! Onze kennis en expertise is een wereldwijd gewaardeerd exportproduct. De sector begint steeds meer grensoverschrijdend te werken en Building Holland ondersteunt dat. In 2017 waren er verschillende internationale side events, is er een internationaal match making event en speciale inspiratietour langs onder andere The Edge. Allemaal onder de noemer Building Europe. In 2018 bouwt Building Holland het internationale karakter verder uit zodat alle partijen met internationale ambities tijdens hét driedaagse innovatie event hun toekomstige business partners kunnen ontmoeten.

Dit vonden de bezoekers van Building Holland 2017

Beleef Building Holland

"Er wordt compacte informatie verstrekt over veel onderwerpen. Building Holland is een goede mix van verschillende vakinhoudelijke onderwerpen"

"De exposanten staan in de eerste plaats open voor gesprek en discussie. Building Holland is een goede gelegenheid om te netwerken: er lopen veel beslissers rond"

"Zeer inspirerende sprekers, korte pitches met daarin ook aankondiging van trends. Building Holland gaat over totaalconcepten in plaats van losse producten"

"De sfeer is gemoedelijk en toegankelijk" "Inspirerend, innoverend en kennis verruimende beurs"

"Op Building Holland wordt waardevolle informatie verschaft die op een frisse wijze informatief is. Goede thematieken die behandeld worden"

"Ik bezocht Building Holland vanwege de inhoud en de exposanten. De lezingen waren inhoudelijk sterk"

"Building Holland geeft inzicht in een wereld vol met potentiële samenwerkingspartners"

"Ik bezoek Building Holland jaarlijks vanwege het hoge innovatie gehalte. De beurs toont de voorkant van ideeën en ontwikkelingen. Het is out of the box wat betreft innovatie én inspiratie. Daarnaast zijn de concepten toepasbaar"

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor deelname aan Building Holland 2018!

Direct Offerte

Terug naar boven