Testimonials

Dit vonden bezoekers van Building Holland 2016Doelgroepen."Building Holland geeft inzicht in een wereld vol met potentiële samenwerkingspartners."

Martijn Bongaerts, Innovatiemanager, Alliander
Doelgroepen.“Plezierige beurs en heb gekregen wat ik zocht, het brede aanbod van sprekers vond ik plezierig.” 

Gerard Koppelman, conceptontwikkelaar, Waterweg Wonen, Vlaardingen

Doelgroepen.“Een broeiplek van gezamenlijke innovatie voor een duurzame planeet. “

Tomas van der Kolk, Marketing bij AIBerry.com
Doelgroepen.“Een dag vol inspiratie door de hoge inhoudelijke kwaliteit van de sprekers.”

Sloopadviseurs.nl


Beleef Building Holland

"Er wordt compacte informatie verstrekt over veel onderwerpen. Building Holland is een goede mix van verschillende vakinhoudelijke onderwerpen"

"De exposanten staan in de eerste plaats open voor gesprek en discussie. Building Holland is een goede gelegenheid om te netwerken: er lopen veel beslissers rond"

"Zeer inspirerende sprekers, korte pitches met daarin ook aankondiging van trends. Building Holland gaat over totaalconcepten in plaats van losse producten"

"De sfeer is gemoedelijk en toegankelijk" "Inspirerend, innoverend en kennis verruimende beurs"

"Op Building Holland wordt waardevolle informatie verschaft die op een frisse wijze informatief is. Goede thematieken die behandeld worden"

"Ik bezocht Building Holland vanwege de inhoud en de exposanten. De lezingen waren inhoudelijk sterk"

"Building Holland geeft inzicht in een wereld vol met potentiële samenwerkingspartners"

"Ik bezoek Building Holland jaarlijks vanwege het hoge innovatie gehalte. De beurs toont de voorkant van ideeën en ontwikkelingen. Het is out of the box wat betreft innovatie én inspiratie. Daarnaast zijn de concepten toepasbaar"
Building Holland 2017

Om u in hoge mate te inspireren en te informeren bestaat het programma voor Building Holland 2017 uit interessante keynote sprekers als Prof. Derk Loorbach, Thomas Rau, Rutger Jan van Broekhoven en Doekle Terpstra. Daarnaast zijn er maar liefst 3 podia verdeeld over de beursvloer met elk een eigen programma waar bezoekers kennis en inspiratie op kunnen doen.

Terug naar boven