Behind the scenes 2017

Een greep uit het team van Building Holland 2017

Building Holland kan geen succes worden zonder de mensen achter de schermen. Het team die Building Holland 2017 waar maken, bestaat uit 30 mensen. Om u een unieke kijk te geven van een gedeelte van het team, is er een leuke video voor u gemaakt. Hierin ziet u een gedeelte van het team van Building Holland 2017.


Meer video's


Pepper Talk

Pepper blog door Jody Andernach

Begin dit jaar was het eindelijk zover. Ik mocht Pepper, hét boegbeeld van Building Holland 2017, in levenden lijve gaan ontmoeten. Ik heb een afspraak gemaakt bij Robotverhuur in IJsselstein om nader kennis te maken en Pepper gewoon eens te ‘ervaren’.

Bij binnenkomst werd ik gelijk onthaald door een pratende robot, welke mij begeleidde naar de bespreekruimte. Geen receptioniste te bekennen. Alleen de robot en ik. Best gek, om aangesproken te worden door een robot met mijn voornaam. Ik werd dus herkend! En nog gekker, er werd gevraagd of ik wat te drinken wilde! Ondertussen werd ik hartelijk ontvangen door Vanessa Neuerburg waarna we onze wensen met betrekking tot de rol van Pepper tijdens Building Holland, eens uitvoerig onder de loep hebben genomen.

Behind the scenes


Behind the scenes

Nadien heb ik ook Pepper ontmoet. Ik voelde gelijk een soort van verbondenheid met haar. Echter besefte ik mij ondertussen dat de mogelijke invloed van dit soort innovaties op ons persoonlijk leven, ons werk en hoe we voor elkaar zorgen ongekend groot kunnen gaan zijn. Robots worden al op verschillende terreinen ingezet: hoe zullen onze banen er in de toekomst dan uitzien en wat betekent dat vervolgens voor het gehele bedrijfsleven en het onderwijs van onze kinderen?

Kortom: mijn kennismaking met Pepper heeft mij aan het denken gezet. Het is in mijn optiek de juiste weerspiegeling van innoverend bouw- en vastgoed waar in de toekomst wel degelijk robotisering aan te pas gaat komen. Ik wil daarom onze bezoekers van harte uitnodigen om met onze partners de maatschappelijke en bestuurlijke discussie te voeren hoe wij ons kunnen voorbereiden op deze en toekomstige technologische ontwikkelingen. Graag tot ziens op Building Holland!

Terug naar boven